NonStop Consulting, una dintre firmele de recrutare cu cea mai rapidă creștere, se axează la fel de mult pe crearea unei legături între cei mai productivi angajați și cei mai buni angajatori ca și pe traininguri și programe de dezvoltare pentru angajați.

Suntem un nume de top în domeniul recrutării europene pentru industria farmaceutică, a dispozitivelor medicale, a chimicalelor, a serviciilor de îngrijire, a educației, tehnic și digital, și căutăm mereu să ridicăm standardele domeniului recrutării. Așadar, ne angajăm să oferim training constant și programe de dezvoltare pentru angajații noștri.

Mediul nostru de lucru cuprinde o gamă largă de naționalități, culturi și experiențe personale, și astfel acesta a devenit plin de recompense și cu adevărat meritocratic. Fiecare angajat știe că face parte din ceva special și că are tot sprijinul necesar pentru a-și găsi propriul drum către succes.

Și vrem ca oamenii să aibă cel mai bun mediu de lucru. De aceea avem birouri în întreaga Europă, inclusiv un birou la etajul 32 într-o clădire în Canary Wharf în Londra, ceea ce înseamnă că suntem compania de recrutare de la cea mai mare înălțime din Europa. În plus, în Praga avem birou în Danube House, clădire faimoasă datorită filmului Casino Royale cu James Bond.

Avem o echipă de internă de traineri de neegalat în industrie, care oferă asistență personalizată fiecărui angajat pe măsură ce acesta progresează prin programul nostru de formare premiat, și totodată mai mulți recrutori seniori oferă coaching și mentorat.

Academia de training, și compania ca întreg, se bucură de sprijin din partea echipei interne dedicate de Asigurare a calității. Aceasta analizează obiectiv, pe baza datelor, practicile pe care le aplicăm, pentru a se asigura că angajații își dezvoltă abilitățile potrivite și pentru a-i ajuta pe aceștia să se îndrepte spre succes. Această funcție, unică în domeniul recrutării, înseamnă și că știm că angajații noștri oferă doar cele mai bune și mai corecte servicii.

 


Premii

Doriți să aflați mai multe? Contactați-ne pentru a afla despre cea mai bună opțiune pentru a vă începe cariera în recrutare.