Dacă ați citit celelalte pagini de pe acest site, știți deja câte ceva despre afacerea noastră și despre modul nostru de funcționare. Dar cine ar putea să vă povestească detalii mai bine decât proprii noștri angajați? Citiți mai jos pentru a afla ce au avut de spus unii dintre angajați despre cariera lor la NonStop.

Când am auzit despre oportunitatea NonStop, aspectul care mi-a atras atenția a fost meritocrația, ceva care nu este comun în România. Asta se întampla în 2015, iar acum pot spune, călătoria mea a fost chiar mai interesantă decât mă așteptam! Astăzi am șansa de a dezvolta un nou birou și o echipă în țara mea de origine!

Anca Busoi
Associate Director

Unul dintre lucrurile care-mi plac cel mai mult la NonStop este faptul că totul se axează pe construirea relațiilor. Intern, colegii au devenit prieteni și familie, iar extern, pentru clienții și candidații mei, sunt un consultant de încredere.

Annelies de Baere 
Associate Director

Sunt în NonStop din 2012 și pentru mine acest timp a adus o mare transformare. Am început ca un absolvent destul de nesigur pe sine, cu opțiuni de carieră discutabile și acum mă bucur de o reputație de recrutor de top în industria farmaceutică. De atunci, am dobândit o stabilitate financiară care ar fi părut de necrezut pentru mine atunci când am început. Nu a fost ușor, dar având în vedere resursele de formare pe care NonStop le are, dacă ai motivația brută de a te dezvolta, atunci poți reuși aici!

Matthew Beedle
Director

Sunt la NonStop din 2014 și dacă mi-ar fi zis cineva pe atunci că poți să înveți atât de mult și să te schimbi atât de mult în acest timp, nu aș fi crezut! Ce-mi place cel mai mult la NonStop este că ai întotdeauna posibilitatea să înveți ceva nou, să accepți o provocare nouă și pur și simplu nu te poți plictisi!

Elena Dumitrescu
Business Support Manager

Am fost primul consultant care a început să dezvolte piața din Franța, și mă mândresc cu faptul că acum avem mai mult de 40 de consultanți în această piață. Aceasta este probabil cea mai mare reușită a mea, să pot să dezvolt o piață de la zero și în același timp să cresc o echipă de consultanți de nota zece. Sunt extrem de mândră să lucrez cu o astfel de echipă excelentă pe măsură ce ne continuăm drumul spre succes.

Chloe Katcherian
Director

NonStop mi-a dat oportunitatea de a lucra de la distanță, part time, pentru a-mi putea termina facultatea. După ce am început să lucrez full time din birou, a durat cinci luni să trec de la Specialist Asigurarea calității la Specialist Senior de Asigurare a calității, iar mai târziu, la Team Leader pentru Asigurarea calității. Acest lucru arată că poți să îți avansezi cariera rapid la NonStop și în același timp să obții un set de abilități unic și transferabil.

Marek Caladi
Business Support Manager

M-am alăturat în 2007 ca proaspăt absolvent, pe vremea când NonStop avea doar 25 de angajați. Am văzut cum s-a dezvoltat această afacere și cum mi-a depășit și cele mai îndrăznețe vise. Am devenit o afacere bazată pe egalitate, principii etice și dorința ca membrii echipei noastre să aibă o carieră pe termen lung, indiferent de domeniul în care lucrează. Colegii au devenit prieteni apropiați, iar NonStop a devenit parte din ADN-ul meu, ajutându-mă să devin persoana care sunt astăzi.

Abid Kanji
Director

Programul de training dezvoltat de companie este incredibil. În doar două luni, am fost promovat și mi-au fost oferite trainingurile și sprijinul de care aveam nevoie pentru a dezvolta propria piață. Nu doar că am învățat despre toate aspectele recrutării, ci mi-am și crescut nivelul de încredere în sine și mi-am dezvoltat abilitățile generale de care am nevoie la lucru. Vin din domeniul vânzărilor și cred că am învățat mai multe despre vânzări în acele două luni de training decât învățasem în cei cinci ani anteriori de practică.

Josh Reavenall
Head of Talent Acquisition

Sunt în NonStop din 2013. Aveam 25 de ani și, ca toți cei de această vârstă, nu știam ce planuri de viitor să am. Îmi doream pur și simplu să încerc ceva nou și palpitant. Trainingurile și potențialul de dezvoltare a carierei pe care mi le-a oferit compania NonStop m-au ajutat să mă dezvolt atât de repede, încât am ajuns să administrez în prezent un birou de 150 de persoane în Praga și să am un obiectiv realist de pensionare pe care să-l pot atinge în următorii 5-10 ani. Mi-a schimbat complet viața.

Ben Jones
CEO

Am venit la NonStop imediat după absolvire, în 2017, fără să știu cu adevărat la ce să mă aștept.Scopul meu a fost să învăț și să dezvolt abilități pe care le-aș putea folosi pentru restul carierei mele. Ani mai târziu, încă dezvolt noi abilități pe care le pot folosi nu numai pentru cariera mea, ci și pentru creșterea personală. Și cel mai bun lucru este că acum pot transfera acea cunoaștere către oamenii din echipa mea.

Amelie Michelin
Associate Director

În 2015 m-am mutat în Republica Cehă din Luxemburg, pentru a mă alătura NonStop, și am fost unul dintre primii recrutori care au lucrat în piața noastră chimică. Nu pot spune că a fost întotdeauna ușor, dar cred că face parte din bucuria acestui rol – fiind întotdeauna încurajat să din zona ta de confort. Privind înapoi acum, sunt mândru să văd cât de mult a crescut piața chimică și mă uit la toți oamenii din această piață pe care i-am ajutat să își găsească noi oportunități de carieră. De asemenea, am avut posibilitatea de a-mi depăși chiar unele obiective financiare personale, inclusiv achiziționarea unei proprietăți aici.

Benjamin Thomson
Associate Partner

Sunt angajat NonStop din 2015. Pe atunci căutam o nouă provocare și încă nu am regretat decizia de a mă alătura. Compania este dinamică, cu proprietari pasionați și entuziaști care continuă să dezvolte compania, împreună cu echipa de management. Aici poți să înveți multe, să faci multe, să obții multă experiență și să simți cu adevărat că poți să contribui la direcția în care se dezvoltă afacerea.

Leigh Tozer
Finance Director

Am ajuns în Praga la începutul anului 2017, imediat după ce am absolvit, cu un cont bancar aproape gol și nici o idee despre ce mă aștepta.

De atunci m-am dezvoltat foarte mult atât personal și profesional, datorită ajutorului trainerilor, managerilor și colegilor mei și acum sunt Partener Asociat. Am avut, de asemenea, posibilitatea de a călători mult și de a cumpăra un teren masiv pe care voi începe în curând construirea propriei mele case, datorită comisioanelor și bonusuri care între timp au umplut contul meu bancar!

Koen Laeremans 
Associate Partner

Am intrat în domeniul recrutării direct de la universitate, cu absolut nici o experiență de vânzări. Am știut că va fi o experiență de învățare, dar nu m-am așteptat să mă bucur de ea atât de mult! După un an de efort pentru a-mi crește marja de contract, am reușit sa cresc de la £250 pe lună comision la £ 4,000 pe lună.

Ariel Ahemti
Associate Partner

Lucrez la NonStop din 2008 și ce călătorie au fost toți acești ani! M-am dezvoltat atât profesional, cât și personal, și am crescut odată cu afacerea. NonStop nu este doar o carieră. Este o familie.

Zuzana Adams
Manager

Fac parte din NonStop din octombrie 2013 și de atunci am avut plăcerea să cunosc atâți oameni minunați din întreaga Europă! Mi-au devenit prieteni și în afara lucrului, dar și colegi de încredere de la care am învățat multe. Ei reprezintă unul dintre nenumăratele lucruri pe care le apreciez la NonStop.

Lenka Lerchova
Senior Accountant

M-am alăturat NonStop la jumătatea anului 2019, după ce am lucrat în diferite domenii, cum ar fi educația, administrația, turismul și vânzările. Am simțit întotdeauna că în aceste domenii există o limitare în ceea ce privește dezvoltarea, salariul, progresia sau autonomia. Apoi am primit un apel de la Josh Reavenall spunând: “am dat peste profilul tău și m-am gândit, poate vrei să te încerci în recrutare?” În decurs de o săptămână mi-am părăst locul de pe atunci și m-am alăturat echipei germane NonStop ca recruiter în industria farmaceutică. Opt luni mai târziu am devenit team leader, batând recordul de promovare al companiei. Dacă sunteți, de asemenea, siguri că doriți să învați, să creșteți și să câștigați, oportunitatea NonStop este în așteptare pentru dvs.

Jane Starostina
Team Leader

După 10 ani de lucru în domeniul sănătății și asistenței sociale, am vrut să mă asigur că fac o mișcare bună pentru cariera mea. Mutarea la NonStop a fost un șoc cultural masiv, dar în cel mai bun mod cu putință. M-am alăturat unei afaceri în care toată lumea avea același scop final, în care accentul se pune pe îmbunătățirea continuă, în care ți se oferă coaching și posibilități de progresare.

David Lord
Manager

Cariera mea la NonStop a început în departamentul de Asigurare a calității și acum lucrez drept consultant. Mă îndoiesc că aș putea găsi o companie cu o cultură mai bună decât cea de aici: o organizație condusă de oameni tineri, cu o structură de comisioane nelimitate, oportunități de leadership, training și dezvoltare continuă și multe, multe altele. Cum să nu-ți placă?

Ghazi Ben 
Associate Partner

M-am alăturat NonStop în martie 2018, într-un moment în care nu erau mulți germani în companie. Astăzi, avem propria noastră unitate de afaceri germană care acoperă piețele Life Science din regiunea DACH.
Nu am avut nici o experiență în recrutare când am început, dar datorită formării excelente, am fost promovat la nivelul de Team Leader deja în octombrie 2019. De atunci, lucrez cu echipa mea pentru a domina industria Life Science în țările vorbitoare de limbă germană și pentru a ne extinde poziția pe piață. Din acest motiv, caut în permanență personalități dinamice și ambițioase care sunt dispuse să învețe și să muncească din greu pentru a ajuta echipa noastră să continue această creștere.

Christoph Buhl
Team Leader

Să fiu martor la creșterea NonStop ca afacere din 2013 și până acum a fost deja uimitor, ca să nu mai vorbesc de dezvoltarea personală și profesională pe care am experimentat-o, ca parte din această companie. Investiția pe care compania o face în angajații săi este incredibilă, iar recompensele disponibile pentru cei care sunt pregătiți să aplice ce au învățat și să persevereze sunt printre cele mai competitive din industrie.

Jack Stevens 
Director

Ca mulți tineri după absolvire, am ajuns în industria ospitalității. Am administrat cluburi de noapte și baruri în cinci țări diferite timp de 12 ani, dar am fost frustrat de salariul scăzut și de ore lungi. Știam că vreau să construiesc o carieră pe termen lung, bine plătită, și am vorbit cu o mulțime de recrutori în timp ce căutam această carieră. Atunci mi-am dat seama poate că aș putea face și eu asta! În doi ani, am atins suficiente obiective care mi-au permis nu numai să câștig suficient pentru a cumpăra o proprietate, dar, de asemenea, pentru a fi promovat la manager de vânzări.

David A. Fröhlich
Head of Business Development, Germany

M-am alăturat NonStop în 2018, imediat după absolvirea universității. La momentul respectiv îmi doream un mediu meritocratic în care să pot progresa, astfel încât să nu mă „blochez” într-un ciclu de locuri de muncă temporare fără viitor, iar NonStop s-a dovedit a fi compania perfectă pentru mine. Programul de formare mi-a permis să reușesc fără experiență anterioară de recrutare, iar acum am propria mea echipă, lucru care ar fi fost aproape de neconceput în majoritatea companiilor din orașul meu natal.

Anders Sandberg
Team Leader

Doriți să aflați mai multe? Contactați-ne pentru a afla despre cea mai bună opțiune pentru a vă începe cariera în recrutare.