Dacă ați citit celelalte pagini de pe acest site, știți deja câte ceva despre afacerea noastră și despre modul nostru de funcționare. Dar cine ar putea să vă povestească detalii mai bine decât proprii noștri angajați? Citiți mai jos pentru a afla ce au avut de spus unii dintre angajați despre cariera lor la NonStop.

When I heard about the NonStop opportunity the aspect that struck me was meritocracy, something that is not common in Romania. That was back in 2015 but I can say now, my journey has been even better than expected and now I have the chance to grow a brand new office and team in my home country!

Anca Busoi
Associate Director

Unul dintre lucrurile care-mi plac cel mai mult la NonStop este faptul că totul se axează pe construirea relațiilor. Intern, colegii au devenit prieteni și familie, iar extern, pentru clienții și candidații mei, sunt un consultant de încredere.

Annelies de Baere 
Director asociat

În 2011, cu siguranță nu aș fi putut să cred că în 2016 voi fi managerul unei echipe de opt oameni, voi conduce o mașină bună și voi deține un apartament în Londra. Am venit la NonStop după un faliment, fără bani și cu puține opțiuni. Poate sună prea bine să fie adevărat, dar pentru cineva care chiar vrea să schimbe ceva în bine, există posibilități, iar eu sunt dovada vie. NonStop diferă de multe alte companii prin faptul că proprietarii companiei sunt cu adevărar dedicați creșterii companiei și sunt dedicați fiecărei persoane care lucrează aici.

Matthew Beedle
Partener executiv

Sunt la NonStop de peste cinci ani și dacă mi-ar fi zis cineva acum cinci ani că poți să înveți atât de mult și să te schimbi atât de mult în acest timp, nu aș fi crezut! Ce-mi place cel mai mult la NonStop este că ai întotdeauna posibilitatea să înveți ceva nou, să accepți o provocare nouă și pur și simplu nu te poți plictisi!

Elena Dumitrescu
Team Leader Asigurarea Calității

Poate părea o exagerare când zic că un program de training mi-a schimbat viața, dar cu ajutorul programului NonStop m-am dezvoltat atât profesional, cât și personal. Este conceput pentru a te ajuta să devii un recruiter mai bun, să te dezvolți într-un mod în care să devii competitiv față de rivalii din domeniu. Avantajul competitiv este dezvoltarea empatiei și abilitatea de a te diferenția într-un domeniu care este plin de indivizi și de companii care ignoră aspectul uman al domeniului.

Kugan Naidoo
Team Leader

Am fost primul consultant care a început să dezvolte piața din Franța, și mă mândresc cu faptul că acum avem mai mult de 20 de consultanți în această piață. Aceasta este probabil cea mai mare reușită a mea, să pot să dezvolt o piață de la zero și în același timp să cresc o echipă de consultanți de nota zece. Sunt extrem de mândră să lucrez cu o astfel de echipă excelentă pe măsură ce ne continuăm drumul spre succes.

Chloe Katcherian
Director

De când sunt la NonStop, conceptul de meritocrație înseamnă cu totul altceva pentru mine. După trei ani conduc procesul de dezvoltare a peste 15 consultanți și fiecare secundă de efort a fost răsplătită din plin. Singura limită este cerul!

Giulio Segantini
Director

Cariera mea la NonStop a început în martie 2016, în echipa italiană. Sunt o persoană care se axează mereu pe obiective, așa că am fost promovată destul de rapid. După doar un an și jumătate de lucru ca recruiter, NonStop mi-a dat posibilitatea să mă alătur foștilor mei traineri în echipa de Training și dezvoltare. La NonStop, zicala „după muncă și răsplată” se aplică întotdeauna, și mă mândresc să fac parte din companie!

Corinna Rubiu
Training & Development Manager

NonStop mi-a dat oportunitatea de a lucra de la distanță, part time, pentru a-mi putea termina facultatea. După ce am început să lucrez full time din birou, a durat cinci luni să trec de la Specialist Asigurarea calității la Specialist Senior de Asigurare a calității, iar mai târziu, la Team Leader pentru Asigurarea calității. Acest lucru arată că poți să îți avansezi cariera rapid la NonStop și în același timp să obții un set de abilități unic și transferabil.

Marek Caladi
Manager Asigurarea calității

M-am alăturat în 2007 ca proaspăt absolvent, pe vremea când NonStop avea doar 25 de angajați. Am văzut cum s-a dezvoltat această afacere și cum mi-a depășit și cele mai îndrăznețe vise. Am devenit o afacere bazată pe egalitate, principii etice și dorința ca membrii echipei noastre să aibă o carieră pe termen lung, indiferent de domeniul în care lucrează. Colegii au devenit prieteni apropiați, iar NonStop a devenit parte din ADN-ul meu, ajutându-mă să devin persoana care sunt astăzi.

Abid Kanji
Director

Programul de training dezvoltat de companie este incredibil. În doar două luni, am fost promovat și mi-au fost oferite trainingurile și sprijinul de care aveam nevoie pentru a dezvolta propria piață. Nu doar că am învățat despre toate aspectele recrutării, ci mi-am și crescut nivelul de încredere în sine și mi-am dezvoltat abilitățile generale de care am nevoie la lucru. Vin din domeniul vânzărilor și cred că am învățat mai multe despre vânzări în acele două luni de training decât învățasem în cei cinci ani anteriori de practică.

Josh Reavenall
Head of Talent Acquisition

Sunt în NonStop din 2013. Aveam 25 de ani și, ca toți cei de această vârstă, nu știam ce planuri de viitor să am. Îmi doream pur și simplu să încerc ceva nou și palpitant. Trainingurile și potențialul de dezvoltare a carierei pe care mi le-a oferit compania NonStop m-au ajutat să mă dezvolt atât de repede, încât am ajuns să administrez în prezent un birou de 150 de persoane în Praga și să am un obiectiv realist de pensionare pe care să-l pot atinge în următorii 5-10 ani. Mi-a schimbat complet viața.

Ben Jones
CEO

I came to NonStop right after graduation in 2017 not really knowing what to expect. My goal was to learn and develop skills that I could use for the rest of my career. Years later, I am still developing new skills everyday that I can use not only for my career but for personal growth as well. And the best thing is I can now transfer that knowledge to people in my team.

Amelie Michelin
Sales Manager

Sunt angajat NonStop din 2015. Pe atunci căutam o nouă provocare și încă nu am regretat decizia de a mă alătura. Compania este dinamică, cu proprietari pasionați și entuziaști care continuă să dezvolte compania, împreună cu echipa de management. Aici poți să înveți multe, să faci multe, să obții multă experiență și să simți cu adevărat că poți să contribui la direcția în care se dezvoltă afacerea.

Leigh Tozer
Director de Finance

I arrived in Prague in early 2017 just after graduating with an almost empty bank account and no idea what I was getting myself into.

I’ve since grown a lot both personally and professionally thanks to the help of my trainers, managers and colleagues and am now an Associate Partner. I’ve also had the opportunity to travel a lot and buy a massive plot of land on which I will soon start building my own house, thanks to the commission and bonuses filling my bank account!

Koen Laeremans 
Associate Partner

Afacerea noastră este grozavă mulțumită oamenilor. Cultura noastră se bazează pe valori esențiale, pe un mediu de lucru în care te simți sprijinit, pe dezvoltarea continuă și pe recunoașterea individuală. Toate acestea ne ajută să obținem cele mai bune rezultate ca echipă. Povestea mea este unul dintre numeroasele exemple de oportunități de dezvoltare din NonStop. M-am alăturat companiei pe un post de începător în martie 2008, iar opt ani mai târziu conduceam deja propriul departament! Îmi place că mereu înveți ceva nou la NonStop.

Marketa Littlemore
Manager

I came straight into recruitment from university, with absolutely no sales experience and I knew it would be a learning experience but I didn’t expect to enjoy it so much. After a year of dedication to growing my contract margin, I’ve been able to turn £250 per month commission into £4,000 per month.

Ariel Ahemti
Team Leader

Lucrez la NonStop din 2008 și ce călătorie au fost toți acești ani! M-am dezvoltat atât profesional, cât și personal, și am crescut odată cu afacerea. NonStop nu este doar o carieră. Este o familie.

Zuzana Adams
Manager

Fac parte din NonStop din octombrie 2013 și de atunci am avut plăcerea să cunosc atâți oameni minunați din întreaga Europă! Mi-au devenit prieteni și în afara lucrului, dar și colegi de încredere de la care am învățat multe. Ei reprezintă unul dintre nenumăratele lucruri pe care le apreciez la NonStop.

Lenka Lerchova
Senior Accountant

I joined NonStop in mid 2019 after working in different fields such as education, administration, tourism and sales. I always felt there was a limitation in terms of development, salary, progression or autonomy. Then I got a call from Josh Reavenall saying: “I came across your profile and thought, maybe you want to try yourself in recruitment?” Within a week I’d left my current job and joined the NonStop German team as a pharma industry recruiter. Eight months later I became a Team Leader, breaking the company’s promotion record. If you are also sure you want to learn, grow and earn, the NonStop chance is waiting for you.

Jane Starostina
Team Leader

După 10 ani de lucru în domeniul sănătății și asistenței sociale, am vrut să mă asigur că fac o mișcare bună pentru cariera mea. Mutarea la NonStop a fost un șoc cultural masiv, dar în cel mai bun mod cu putință. M-am alăturat unei afaceri în care toată lumea avea același scop final, în care accentul se pune pe îmbunătățirea continuă, în care ți se oferă coaching și posibilități de progresare.

David Lord
Manager de vânzări

Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….

Maeva Stramigioli
Sales Manager

Cariera mea la NonStop a început în departamentul de Asigurare a calității și acum lucrez drept consultant. Mă îndoiesc că aș putea găsi o companie cu o cultură mai bună decât cea de aici: o organizație condusă de oameni tineri, cu o structură de comisioane nelimitate, oportunități de leadership, training și dezvoltare continuă și multe, multe altele. Cum să nu-ți placă?

Ghazi Ben 
Partener asociat

Să văd cum a crescut NonStop ca afacere în ultimii cinci ani a fost impresionant; să văd cum m-am dezvoltat personal și profesional a însemnat să simt că fac parte din această creștere. Investiția pe care compania o face în angajații săi este incredibilă, iar recompensele disponibile pentru cei care sunt pregătiți să aplice ce au învățat și să persevereze sunt printre cele mai competitive din domeniu.

Jack Stevens 
Manager Training și dezvoltare

M-am alăturat NonStop ca proaspăt absolvent, fără nicio idee despre ce vreau să fac. Acum îmi dau seama că nu îmi pot închipui o companie mai bună în care să fi început. Am progresat de la nivel de începător la cel de manager al trei departamente și cred că încă mai am de crescut. Cea mai bună parte: cu cât sunt aici de mai mult timp, cu atât învăț mai multe și cu atât devine mai interesant întregul proces.

Jiri Spas 
Head of Business Services

Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….Text to come….

Christoph Buhl
Team Leader

I joined NonStop in 2018 right after graduating university. At the time I wanted a meritocratic environment where I could progress so that I would not get stuck in a cycle of ‘dead-end’ temporary jobs and NonStop turned out to be the perfect company for me. The training programme allowed me to succeed without any prior recruitment experience and I am now heading up my own team which would have been almost unthinkable in most companies where I come from.

Anders Sandberg
Team Leader

Doriți să aflați mai multe? Contactați-ne pentru a afla despre cea mai bună opțiune pentru a vă începe cariera în recrutare.