1.6

media de ani până la post de management

150K+

ȘTATE DE PLATĂ ANUALE ALE CELOR MAI PERFORMANȚI

27

naționalități în cadrul NonStop

20

LIMBI VORBITE ÎN CADRUL NONSTOP

Bine ati venit, Vítejte, Welcome, Bienvenue, benvenuto, Velkommen, Welkom, Herzlich willkommen, și Bienvenido la cea mai interesantă oportunitate de carieră.

Căutați o carieră internațională în care succesul și recompensele depind doar de efortul dvs. personal?

Doriți să lucrați într-o echipă cu adevărat multiculturală, cu oameni foarte motivați care gândesc similar cu dvs.?

Doriți să ocupați un post de manager în doi ani?

Sunteți în locul potrivit! Orice este posibil la NonStop, compania de recrutare cu cea mai mare creștere din Europa și care generează cel mai mult interes.

Informațiile din aceste pagini se referă în mare parte la oportunitățile de a deveni recrutor, deși avem și roluri disponibile în echipa noastră de operațiuni din când în când. Le veți putea vedea aici.

1.6

media de ani până la post de management

150K+

ȘTATE DE PLATĂ ANUALE ALE CELOR MAI PERFORMANȚI

27

naționalități în cadrul NonStop

20

LIMBI VORBITE ÎN CADRUL NONSTOP

Rolul unui consultant în recrutare

În calitate de consultant în recrutări, construirea și menținerea relațiilor cu clienții, precum și cu candidații, va decide succesul dvs. Obiectivul dvs. este să deveniți persoana cea mai de încredere pe piața de care vă ocupați, din punct de vedere al nevoilor de recrutare, iar asta se obține doar dacă vă asigurați că prioritatea dvs. este succesul clienților și candidaților. Nu veți dezvolta doar abilități importante în viață, precum vânzări, negociere, marketing și multe altele, ci veți avea de asemenea de-a face în fiecare zi cu cea mai importantă resursă: oamenii.

Pe lângă un salariu de bază competitiv, vă oferim o structură de comisioane nelimitate, care înseamnă că venitul dvs. la atingerea obiectivelor (OTE) ar putea depăși 35.000 € în primul an.

Este important de reținut că acesta este un post bazat pe comisioane. Cel mai important venit provine din banii pe care îi aduceți în afacere – clienții dvs. care plătesc pentru munca pe care o depuneți pentru ei. Asta înseamnă că venitul dvs. lunar va fluctua în funcție de performanță și ați putea avea luni fără plată din comisioane, în care veți primi doar pe salariul de bază.

Aflați mai multe despre oportunitatea NonStop

Urmăriți videoclipurile noastre explicative de mai jos pentru a afla mai multe despre o carieră în recrutare, despre potențialul de câștig și progresul în carieră oferit aici la NonStop.

De ce NonStop?

Oportunitatea NonStop

Există multe motive pentru care să începeți o carieră în recrutare comercială la NonStop: dezvoltarea unor abilități care vă vor ajuta pe parcursul întregii vieți (cum ar fi vânzări, marketing, negocieri și comunicare), lucrul într-un mediu internațional prietenos și oportunitatea de a vă muta în alte birouri sau țări. Dar ceea ce ne separă de fapt de concurență este faptul că am reușit să creăm un mediu de lucru extrem de meritocratic și plin de recompense pentru toți angajații, în care munca lor intensă și perseverența sunt răsplătite corect prin mijloace financiare, precum și prin avansarea carierei: atingerea adevăratului potențial de câștig și succesul profesional depind doar de dvs. Dacă nu doriți să fiți recruiter, dar vreți totuși să faceți parte din NonStop, puteți vedea celelalte posturi deschise aici.

NonStop a fost creat pe ideea de a ne provoca pe noi înșine și pe o dorință arzătoare de a ajuta angajații să își atingă potențialul, oferind în același timp cel mai bun serviciu pentru clienții noștri. Suntem mai mult decât o companie de consultanță în recrutări. Suntem o companie de traininguri și programe de dezvoltare – 99% dintre consultanții noștri ni s-au alăturat fără experință anterioră și vrem ca această tradiție să continue. Asta înseamnă că vă așteaptă multe oportunități!

Comunitatea NonStop

Ne dăm seama că și cariera și recompensele contează. Dar ideea de a fi NonStopper înseamnă mai mult de atât. Veți face parte dintr-unul dintre cele mai diverse și multiculturale medii. Comunitatea NonStop este creată din oameni de 277 de naționalități, care vorbesc în total mai mult de 20 de limbi.

Și chiar dacă suntem un grup divers, nu veți duce lipsă niciodată de persoane care să vă facă să simțiți că vă integrați, cu care să vă distrați și să socializați. Fiecare NonStopper are rolul său în crearea unei culturi mixte cu energie, pasiune și entuziasm de nedescris.

Traininguri și programe de dezvoltare NonStop

Dezvoltarea excepțională pe plan personal și profesional este sprijinită de programele noastre premiate de traininguri, a căror eficiență în a crea recruiteri de elită a fost dovedită: avem persoane care ni s-au alăturat fără experiență anterioară și care acum sunt printre cei mai buni din Europa. Trainingul și dezvoltarea fac parte din ADN-ul nostru și reprezintă motivul pentru care afacerea noastră a avut creșterea de până acum. Avem o echipă care face full-time traininguri, sprijinită de trainerul de top din industrie și de lideri în afaceri.

Pentru ca NonStopperii să își atingă potențialul, programul nostru de training este susținut de o cultură a mentoratului și coachingului, care depășește cu mult celelalte programe din domeniu. Coachingul și mentoratul încep încă din prima zi și continuă în fiecare stadiu al carierei.

Dezvoltarea carierei în cadrul NonStop

Ca NonStopper, creșterea în carieră provine din dezvoltarea personală dar și din faptul că afacerea se dezvoltă rapid, ceea ce înseamnă că ni se alătură mulți începători, și astfel sunt mai multe șanse pentru angajați să aibă roluri de conducere și să îi ajute pe cei noi să se dezvolte. Ne mândrim cu această creștere organică, deoarece înseamnă că NonStopperii au șanse mari să fie promovați în roluri de management mai repede decât ar avea în orice altă organizație de recrutare. Un factor cheie care ne ajută să susținem acest proces este faptul că organizăm traininguri, sesiuni de coaching și de mentorat, toate acestea continuând pe parcursul carierei la NonStop.

Dar traiectoria carierei nu trebuie să ducă neapărat la management. Avem angajați care au ales să devină consultanți în domeniul carierelor sau care s-au mutat în alte departamente. De exemplu, echipele noastre de Training și dezvoltare și de Talent Acquisition constau în NonStopperi veniți de pe alte posturi. O altă opțiune sunt diferitele roluri din echipa noastră de operațiuni.

Ca NonStopper puteți să avansați rapid pe posturi de senior, conform abilităților, motivației și ambiției dvs. Da, există criterii pentru promovare, dar acestea sunt clare și transparente și, cel mai important, consecvente în întreaga companie.

Recompense în cadrul NonStop

Persoanele motivate câștigă recompense motivante și acest lucru este complet adevărat la NonStop. Pentru a vă face o idee, cei mai eficienți angajați pot câștiga chiar și 8000 € comision lunar. Arătați ce puteți, alăturați-vă programului Accelerate de la NonStop – recompensele vă pot schimba viața. Imaginați-vă cum ar fi să ieșiți la pensie mai devreme (unii ating acest punct înainte de 30 de ani!) și să nu mai aveți niciodată griji în privința banilor.

Structura de recompense NonStop nu cuprinde doar aspectul financiar. Angajații cu cele mai bune rezultate beneficiază de excursii anuale în străinătate și de alte recompense unice.

Și nu ne referim doar la recompense tangibile. NonStopperii se bucură efectiv de momente care le schimbă viețile prin interacțiunile cu clienții și cu candidații, pentru că îi ajută pe aceștia să se dezvolte, să crească și să aibă succes.

 

 

 

 

Ce înseamnă să fiți NonStopper? Vedeți videoclipul

Ce ai nevoie pentru a fi NonStopper?

Este cu adevărat simplu – mentalitate. Nu contează ce ați făcut anterior, atâta timp cât aveți mentalitatea potrivită. Aceasta include:

Resilience

Reziliență

 

The ability to take feedback
Capacitatea de a asimila feedback-ul

Entrepreneurial spirit

Spirit antreprenorial

 

Great communication
Comunicare excelentă

Drive

Determinare

 

Motivation
Motivație

Faceți cunoștință cu echipa

Mai sus ați văzut directorii noștri din Praga. Acum hai să aflăm mai multe despre ceilalți lideri, inclusiv potențialul dvs. team leader!

Știți deja ce vreți? Aplicați acum!

Ne puteți trimite CV-ul direct la adresa [email protected] sau ne puteți trimite un mesaj mai jos. Indiferent de opțiunea aleasă, nu uitați să ne spuneți de ce doriți să vă alăturați echipei de NonStopperi. Primim multe candidaturi, așa că este bine să vă asigurați că a dvs. iese în evidență.

Rețineți că momentan putem accepta candidaturi doar de la persoanele care dețin un pașaport valid din Uniunea Europeană și care pot să lucreze în Europa fără sponsorizare pentru viză.

  Care este locația ta preferată?*

  Care este limba ta maternă?*

  Ai pașaport european sau permis de muncă valabil?*

  Vorbești alte limbi străine?

  În ce departament ai prefera să lucrezi?*

  Cum ai auzit prima dată de NonStop?

  Încărcați CV-ul*

  Message

  Nu vi se potrivește?

  Doriți să aflați mai multe? Contactați-ne pentru a afla despre cea mai bună opțiune pentru a vă începe cariera în recrutare.