De ce NonStop?

 

 • Cultura de mentorat; pregătire și dezvoltare continuă
 • Meritocrație adevărată; cariere pe termen lung
 • Recompense ridicate și comisioane nemaiîntâlnite în industrie
 • Carieră internațională
 • Oportunitatea de a cunoaște diferite culturi
 • Progresie rapidă în carieră

 

În calitate de consultanți în domeniul recrutării, înțelegem că oamenii sunt esențiali pentru orice afacere de succes. De aceea, investim în mod constant în angajații noștri prin traininguri și planuri de dezvoltare și menținem o cultură a mentoratului, pentru a-i ajuta pe toți să avanseze în cariere.

Toate acestea sunt susținute de un program de îmbunătățire obiectivă a performanței, care ajută angajații să identifice piedicile pe care le-ar putea avea și ce trebuie să facă pentru a le depăși și pentru a-și atinge obiectivele.

NonStop a crescut organic: toți specialiștii noștri în recrutare, inclusiv team leaderii și managerii, ni s-au alăturat neavând experiență anterioară, la fel ca unii dintre membrii echipei de operațiuni. Credem în meritocrație, ceea ce înseamnă că, dacă doriți, cariera dvs. va progresa la nivel de management sau mai sus, doar pe baza abilităților și a mentalității, indiferent de fundalul dvs. personal. Scopul nostru este să facem astfel încât dvs. și cariera dvs. să progresați cât de repede doriți. În acest scop, oferim pe parcurs traininguri și programe de dezvoltare, de coaching și de mentorat. Programul nostru Business Accelerator este un program intens de mentorat conceput pentru a ajuta angajații cu cele mai bune rezultate să se dezvolte mai rapid.

Ca angajat NonStop, veți face parte dintr-o companie care sărbătorește reușitele dvs. și care vă recompensează pentru contribuția la afacere prin diverse pachete menite să recompenseze în mod egal colectivul nostru din întreaga lume.

Specialiștii noștri în recrutare primesc, pe lângă un salariu de bază competitiv, comisioane nelimitate, nemaiîntâlnite în domeniu.

Cei cu rezultate excepționale sunt recompensați prin tratament de cinci stele, inclusiv excursii anuale în străinătate și un prânz al companiei o dată pe trimestru.

Cei care fac parte din modelul Business Accelerator, care susține angajații cu cele mai bune rezultate pentru a-i ajuta să obțină și mai multe, sunt recompensați prin bonusuri semnificative, inclusiv automobile tip supercar.

Cultura și valorile noastre

Avem la bază creșterea organică, am creat o cultură bazată într-adevăr pe meritocrație și dezvoltăm cea mai rentabilă carieră din industria recrutării. Așadar, etosul NonStop poate fi explicat cel mai bine prin motto-ul nostru: Develop, Grow, Succeed (Dezvoltare, creștere, succes).

 

Develop:Pe lângă trainingurile și programele de dezvoltare formale, veți beneficia de coaching și mentorat de la colegii cu vechime, ceea ce facilitează transmiterea cunoștințelor și experiențelor individuale și ale companiei către noile generații de colegi din cadrul NonStop.

Grow:Folosiți-vă abilitățile și cunoștințele pentru a conduce prin puterea exemplului și pentru a-i motiva pe cei din jur. Dacă îi inspirați pe ceilalți să își atingă potențialul maxim, veți crește și dvs., și ei, și afacerea.

Succeed:Pe măsură ce fiecare persoană învață să se dezvolte și să contribuie la dezvoltarea celor din jur, afacerea devine mai complexă, sunt promovate noi persoane și toți cei implicați ajung la succes.

Oportunități

NonStop Consulting are un plan clar de continuare a creșterii (continente noi, piețe noi, zone geografice noi, birouri noi) și dorim să facem asta punând în continuare pe primul loc promovarea internă a angajaților. Ca orice afacere în creștere, vom avea nevoie de personal la toate nivelurile, care să sprijine creșterea. Acest lucru înseamnă că există o creștere în carieră clară pentru oricine dorește să ni se alăture, indiferent că acea persoană devine specialist în recrutare sau angajat pe partea operațională.

De la absolvenții și candidații la început de carieră până la profesioniștii cu experiență, oricine poate începe o carieră în cadrul companiei noastre în unul dintre următoarele domenii:

 • Recrutare/Vânzari
 • Talent Acquisition
 • Training și dezvoltare
 • Resurse umane
 • Contabilitate/Financiar
 • Administrare
 • IT
 • Achiziționări și management facilități
 • Cercetare de piață
 • Asigurarea calității
 • Relații publice/Marketing

Dacă nu vedeți astăzi rolul sau locația ideală în secțiunea de posturi disponibile, abonați-vă la alertele noastre pentru a fi la curent cu noile posturi și noutăți din companie sau contactați echipa noastră de Talent Acquisition.

Dacă vedeți ceva care se potrivește unei persoane pe care o cunoașteți, spuneți-ne. Dacă se alătură echipei NonStop, ați putea să câștigați 250 €.

Doriți să aflați mai multe? Contactați-ne pentru a afla despre cea mai bună opțiune pentru a vă începe cariera în recrutare.